susu badan

Normal ke susu badan blm keluar masa hamil 9bln dah..mcmana nak cepatkan susu badan keluar..sblm baby keluar..risau pulak nanti baby sdh lahir blm ada susu badan..

2 Balas

susu tu ada ja tu...slalu positifkan.mind set ...n doa mintak Allah ckupkan susu untuk anak....dan slalu pikir yg susu tu ada..insyaAllah ada..nnti baby lahir keep bagi je insyaAllah susu akan kluar...banyakkan membaca tentang ilmu penyusuan

Susu bdn kdg2 lmbt kuar bb hormon kite ngndung lps bernk susu ad je bila kite bg bby df t jgn risau ye