first time buka buku pink

Hi mommies, ni first time experience sy. Nak tnya, perlu tak bwk sekali gambar scan masa daftar buku pink, selain kedua2 ic, upt dan sijil nikah? ?

10 Balas

Bawa gambar scan. Nanti nurse tanya. Kalau ada, nurse lekatkan kat buku pink. Upt xperlu. Kalau ada kad nama suami pun boleh bawa. Senang nurse nak isi maklumat alamat kerja suami.

вιaѕa nya gaмвar ѕcan тυ, υnтυĸ ĸeѕaнιнan daтe dυe вerѕalιn. ĸadang ada yg lυpa laѕт daтe perιod..

Upt tak perlu bawa.ic,kad nikah,pic scan if ada.paling penting igt 1st day last period

Scan perlu .. sy buka buku isnin nie 30hb .. nurse srh bawk .. sbb dia nk ngk

Saya bawa dua2.. sebab nurse kk nk tgk betul tk prgnant..

Bawak. Sis x perlu cek kencing klu ada tu

Saya bawa gambar scan, upt tak bawa

Bw gambar scan & sijil nikah ja

Thank you yerr.. 😊

gambar scan tak perlu. .