Pampers for Newborn

Hi mommies newborn suggest pki pampers brand apa yg elok? & elok buat stock brp pack utk awal2 ni?

5 Balas

Baby berak banyak bulan pertama . Sehari maybe guna lebih sepuluh helai. Kalau nak jimat boleh guna pet pet , hospital pun bagi brand pet pet juga . Atau boleh try beli nappy liner kot nama nya , sebab baby berak kadang sikit je so tak perlu tukar pampers tukar je nappy liner ni , dia macam pantyliner juga . Boleh beli 4 pack terus kalau size newborn sebab bungkusan nya size kecil je

5y ago

Nanti lepas sebulan baby dah start berak 3 hari sekali atau boleh sampai seminggu tak berak . Time ni boleh tukar pampers yang lembut and selesa sikit untuk elak melecet dan sebagainya .