Pampers

Hi mommy2...saya nak tanya pampers newborn apa yg elok ye? Dan nak beli berapa pack seeloknya?? Sebab baby cepat besar kan

12 Balas

Kalau newborn saya cadangkan pakai Drypers dulu. Sebab jimat & elok. Newborn kerap berak sis. Kalau beli mahal2 jenuh jugak. Baby saya dulu sehari 5x berak. Jarang sangat baby naik rashes pakai Drypers. Nanti dah masuk 2 bulan ke atas baru try brand elok2 kalau nak. Sekarang saya pakaikan Mamypoko. Elok sangat 😊

Sy beli 1 pek dlu masa pregnant. Anak lahir berat 3.35kg (girl). Pakai sebulan je saiz new born (drypers 64pcs). Tak cukup, beli lg. Total 5pek (64pcs × 5 pek). Skrg anak pakai saiz s.

Nappy time bgus kualiti baik ank buah sy dh cube memng jimat sbb lampin ni de gel so serapan kencing bole tmpung bnyak dn tahan 8 hingga 12 jam lama😊..dn pling pnting xbocor.

Sy pakai 2, dryoer nb ngan mikubi nb. Setakat 27hari baby lahir dah pakai 3beg×32pcs(mikubi) & 1begx64pcs 😂. Baby asyik berak ngan kencing.

Sy try petpet.. Lembut jgk.. 60pcs jgk.. Nk try drypers tkot bntot ank saya xsesuai.. Kena try and error je sementara ni..

Beli 1pack je yg kecik...tp tgk jgk last2 pregnant tu berat bby brapa...kalo bby bambam beli saiz s trs pon ok je

Saya sediakan 1pack drypers utk nb. Kalau tak cukup boleh top up sbb baby cepat besar..so tak perlu bli byk

offspring brand, mesra alam, ada sijil pengiktirafan australia

Beli drypers touch. Lembut kat kulit baby.

Sy beli drypers touch saiz nb dan S