pampers newborn

Holla mommiesss . Boleh x share pampers brand ape yg elok untuk newborn ? #firstbabyy

45 Balas

For me, Mamy poko paling elok sbb pampers xberat n cepat kering kalau baby kencing + berak. Petpet elok jugak untuk baby yg kulit sensitif tpi kapas mamypoko lgi lembut😁 Huggies gold okay tpi pampers jadi kembang kalau baby kencing and bocor sikit kalau baby berak bnyk. Drypers wee wee sama mcm level petpet. So far yg ni je baru cuba dkt my baby.

Saya guna 2 brand je dr ank pertama smp 4, pet pet dan drypers sbb ms bersalin ank no 2 pnh tukar kira nk jimat beli brand murah skali baby n abg hbs merah2 pungung smp skrg somi xkasi tukar brand lain dh...2 tu je dop gilir tgk ats offer

Sy guna mamypoko newborn yg ade ruang utk tali pusat tu dari ank ke 2 smpi la ank ke 4. Sbb doktor yg recommendkan.. Time tu baby kena rashes teruk sgt. Dah tukar.. Alhamdulillah ok. Dah besar sikit baru tukar pakai drypers.

5y ago

You are welcome sis... 😍

huggies ok tp bila dh start pkai saiz s utk bby sy xsesuai sbb klw xpenuh pun boleh rsa basah bhgian luar. tp klw huggis ultra hijau ok. now bby 6 month pkai whoopee n genki

Mamypoko, huggies. Jgn beli byk2. Cukup beli sebeg dulu. Diapers newborn ni special nya sbb ada ruang utk tali pusat yg belum tanggal je.

Mamypoko, Huggies and use Merries for night. I try drypers but my LO poop and pee overspill a few times so I change

Sis bg ank pkai drypers new born wee wee dry utk ank mse lahir dlu...ats keselesaan baby...xsemua pkai drypers...

So far pampers newborn yg sy try paling ok is drypers.. Yg lain suma mcm suka bocor even baru pakai.. 😅

klau sy suka guna drypers wee wee dry klau NB .. dlm masa yg sama bole kumpul point+redeem😁

Petpet sis. Alhamdulillah baby sya guna since newborn smpai skrg dh 9 bulan memang ok sgt