baby tak nal mkn nasi

mommies.. nak tnye la.. ada tips tak or apa2 la.. my baby 1y1m xnk mkn nasi.. buang n benda2 lain nak tak.. susu pun ok.. tp berat turun la since xnk mkn nasi.. baru dpt kaki.. please if ada apa2 nak share.

2 Balas

Ada try bagi pasta? Bihun? Mi? Mungkin finger food? Dah start bagi family food tanpa garam, gula dan MSG?

5y ago

Kenal kan santan pun ok. Cuma bawah 2 tahun ni tak perlu garam, gula dan perasa lain ye.. Boleh ganti dengan mixed herbs, lada hitam, serbuk lada putih yang tiada perisa. 😁

kne ajar pelbagai jenis mknn😊

5y ago

Ok nanti sy try.. thanks ya... 😘