Tak nak makan

Assalammualaikum warga Tap.. anak sy umo 2 tahun 4bln langsung xnk mkn nasi or apa2 seangktan dgnnya.. syur² pun dh xmkn dh..dlu nak jer...lgi bbrpa bulan nk timbang dh, risau la klu brat bdn drop lgi.. #pleasehelp #mommyrisau

1 Balas

Waalaikumussalam. Anak saya umur kurang beberapa bulan. Ada masa memang tak nak makan. Tapi bila buah dia selalu on. Tapi kalau dia tak berapa nak makan saya cuba bagi roti dan bagi minum susu macam biasa.

2y ago

mmg sy kerap bgi susu sbb dy xnk mkn lngsung... mknan ringan dy nk la ...,😭