meragam tengah malam

hi mommies . nak tnya apa mommy2 buat tgah malam utk bayi kalau dia meragam . bagi susu dia tolak nangis , bagi masuk buai nangis , dah tukar pampers, dah letak mnyak kat perut , dukung pun still nangis juga . last2 sya ayun dia kuat skit smbil tepuk punggung baby kuat2 smpai dia trtdur smbil nngis. lpas tu sya rasa bersalah sngat sya pulak nangis 😭

13 Balas

ada lah tu benda tak kena.. biasa kan baca doa tido waktu dia nak tido 3kul dgn ayat kursi . anak sy 3hari berjaga malam.. suami suruh baca kan doa tido , ayat2 kat atas tu.. Alhamdulillah dia tak meragam dah malam .