Baby kuat nangis

Ada tak any moms baby dia kuat nangis even after dah tukar pampers , dah susu semua dah buat masih lagi nangis non stop #firsttimemom

4 Balas

mcm sy lepas je abis pantang baby sy selalu je nangis.. ada 1 kali tu dia nangis dr 12 tengah hari sampai 3 subuh.. da buat mcm2 risau yg amat.. mmg btul2 x cukup rehat.. sebagai ibu kena la bekorban.. hari2 kena hadap nangis dia.. kena byk kn bsbr je la.. skg da 2 bulan lebih nangis dia ada kurang2 sikit..

1y ago

Hi sis . Yes mmg sometimes baby sy colic , then sy bagi gripe water tu .

sama dgn anak saya sis. anak saya pula asyik nak mengempeng baru x menangis. kdg ada juga la dia main2 kjp klau d letak tp lepastu dia nangis lg mau mengempeng

cari punca apa sbb dia menangis.. kdng menangis takut.. kdng kembung dan sebagainya..

Try guna tektik 5s, dkt tiktok ad

1y ago

Okay sis thank you 🙂