12 Weeks

Hello Mommies, Nak tanya..now I'm pregnant for my 2nd baby..anak pertama says umur baru 1 1/2 tahun..lahir ceaser..masa tu doctor dan nurse advise tak boleh pregnant lagi untuk 2 tahun..but now I'm pregnant..takut pulak..ada tak sape sape pengalaman macam ini..kali ini boleh try normal delivery ker atau still kena ceaser lagi..

2 Balas

Hai...cousin sy 2 org bsalin anak sulung ceaser, yg anak ke2 normal... masih ada chance utk cuba bsalin normal utk anak ke2... 😊. Good luck!

Sis seperti sister in law sy. Caesar anak 1st. N 2nd pun ceaser juga.

5y ago

Not sure la sis. N my sister in law. Rasa dia pregnant awal. Tak ada tanda2 nak bersalin. Doktor suruh czer. Myb 38w? 🤔 Sy pun xpasti.