My Very First Pregnancy.

Hello & Salam. I'm in third trimester now. I'm new here. Please drop some advise for me. Few more weeks to go till my baby pop!

1 Balas

waktu saya third trimester, saya aktif sangat. naik turun tangga, jalan situ jalan sini mmg tak duduk diam. masa tengah sakit contraction pun saya tak baring sebabnya bila baring, makin sakit. so, bila sakit tu datang, saya berjalan. memang bukaan cepat. masuk LR setengah jam dah keluar baby. 😊

5y ago

Itulah yang saya buat sekarang ni. Banyakkan berjalan, banyakkan bergerak. Tips awak yang tak baring masa contraction tu saya akan cuba juga.