bila boleh buat buku pink?

hi all mommies ,nak tanya weeks keberapa sesuai buat buku pink and terus dtg KK dulu untuk appointment atau walk in KK terus boleh buat ?

9 Balas

Kena g kk buat appointment dlu. Dr dkt klinik suh sy g kk masa 10 week utk bt apptmnt. Masatu dh siap scan dkat klinik. Masa g klinik nurse tgk scan tu n bg date baru utk aptmt. Walaupun sh dtg masa week ke 10, tp nurse bg appointment sehari sebelum week ke 12 utk bt buku pink.