buka buku pink

Morning mommies.. nak tanya, kalau nak buka buku pink kat kk, kene buat appointment dulu ke? spe kt sini buka buku pink kat kk shah alam seksyen 7 tu? boleh share tak..

1 Balas

sy buat kt kk taman medan pj.. nurse kata kalau nk buat kne dtg jumaat sbb x ramai dan memang slalu org bkak ari jumaat.. masa sy dtg tu isnin.. so memang lama la mnunggu.. dorang settle kn yg appointment.. 😅 mane la sy tau 1st bby.. huuhuuu.. kt shah alam tu x sure plak..

4y ago

hiihiii.. pergi yg brdekatan dgn rumah je..