Buka buku pink

Hi. Nak tanya sekarang klu nk buka buku pink bleh walk in kk terus ke or kena call buat appointment?

4 Balas

Datang terus lagi bagus.. Nanti dorang set tarikh appoitment, cam sy..dorang bagi tarikh bila kandungan dah 10w.. Masa sy pergi tu nak masuk 8w..tapi rasa lega la Sekurang-kurangnya dah dapat tarikh then dorang akan minta gambar scan kalau ada.. So, bawa sekali.. Juga kad nikah or surat akuan nikah tu.. Bawa bill api ke air pun boleh.. Kot dorang minta, mcm sy.. Sbb rumah kat belakang klinik je, so dorang x minta..

1y ago

8w ke 10w kena bwk gmba scan tu ya

Tgk dri kandungan awak dear, klu 10week up nurse akan buka kan terus, klu 9 or 10 week drng akan buat appointment dlu

skrg taktau la mcm mana, tapi kalau ni call dulu pun okay.

Call dlu. Lain klinik lain prosedur