Pendarahan kandungan 8weeks

Keluar lendir darah mcm period masa 8weeks normal ke? Dah ke klinik scan baby ada dan jantung bergerak. doktor bg ubat kuat rahim.

7 Balas

sy 6weeks pregnant ada kuar drh warna coklat sikit, sy trus pi klinik.. dctor scan dh nmpak kantung... doctor bg ubt kuat rahim dgn folic acid... Alhamdulillah sekarang kandungan dh 34 minggu 6 hari..

Tak normal sis..Dh mkn ubat tu jgn bt kerja byk ye n pastikan rehat yg cukup. Semoga urusan sis dipermudahkan 😊

sma sis, sy bru nak g scan..harap² semuanya ok..sis ada kluaran ketul² ke.?

3y ago

Takde ketul2. Cuma darah + lendir. Risau pulak

bykkan rehat, kalo bole jgn bsama dlu. Insha'Allah doa byk2 ya

Saya sekarang 8minggu baru lagi 14/12 ni buat buku pink

Sama macam saya Sis, risau sangat

bykkan bedrest