Jantung tak berdegup

Hi semua, nak tanya pendapat semua sy 1st time mengandung. 1st scan 7w jantung bby ada tp waktu scan 10w nak buat buku pink jantung takde degup n kantung semua masih bulat. Jd doktor bagi masa 2w sebelum scan semula, kalau turun darah doktor suruh terus ke hosp. seminggu dah berlalu ttbe hari ni dgn smlm kluar spotting coklat sikit2, buntu skrang ni perlu ke hosp atau tunggu cukup waktu yg diberi? keluar lendir coklat2 tu tanda baby takde dah ke?

2 Balas

jika alami spotting better g hsptl asap.. bg dptkn rawatan..mg dpmudahkan segalanya amiin

Spotting lendir keputihan sekali ye?