susu mengandung

Hi mommies, nak tanya, susu mengandung brand ape yang mommies semua minum. Saya preggy 21week. Sepanjang mengandung ni saya minum susu kambing kurma dan susu farm fresh. Tapi lately, saya minum susu tekak rasa loya.. Rasa nak muntah. So, ingat nak tukar ke susu lain. Tapi brand ape yg sesuai ye. Tq

1 Balas

Sye minum susu enfamama perisa vanila. Klau sis x bole minum susu, mkan je pil kalsium pun ok. Hihi

4y ago

Tu laa. Kadang2 rasa malas sangat nak minum susu, nak pulak jenis bancuh. Sudahnya kaki bersila kejap, dah rasa kebas 😂