Susu untuk ibu mengandung semester pertama

Hi mommies! Saya baru trimester pertama, anak first. setakat ni saya minum susu farm fresh kurma. Tapi rasa nak bertukar minum susu khas untuk preggy mummy.. Nak tanya mommies yg berpengalaman, susu terbaik apa yg bagus untuk diconsume utk 1st trimester dan bila waktu yg sesuai utk start consume susu khas? atau farm fresh sahaja dah memadai?... thank you mommies ?

2 Balas

Kalau sis rajin... Cari sample2 susu ibu mengandung..try mana yg boleh telan..kalau terus bli tiba2 xngam mbazir pulak.. sy baru dpt susu sampel dr frisomum... Hehehe..dekat post sy sblm ni.. Ada org bg list dekat mana kita boleh request sample...

6mo ago

boleh share list tu x? atau kt mne nk cari balik ye

Susu mn2 pun okey.. asalkan boleh msuk ng tekak ☺️