Brand susu

Assalamualaikum ibu² .. nak tanya , ibu² minum susu apa ye ? Sy awal hari tu minum anmum . Rasa manis & muntah lepas minum . Ad org suruh minum yg friso mum , tapi takde stock mana² farmasi . Saya sekarang minum susu farm fresh je yg fresh milk , elok je tak muntah .

7 Balas

saya pun minum susu kotak biasa je sis, sbb nurse kata boleh je susu biasa asalkan 2 kali sehari, ambil yg low fat. sebelum ni minum anmum, masuk 8w saya jadi mual dgn susu panas. susu sejuk sedap pulak siap letak ais 😆. so far paling suka susu HL.

Saya minum susu nespray je sbb kebanyakan susu utk ibu mengandung tu manis.. ikut puan la mana susu yg sesuai dan puan boleh minum. Yg penting ibu hamil kena minum susu atau bagi sesetengah yg mmg x boleh telan susu at least kena mkn pil kalsium

fresh milk gooday. kandungan susu cuma susu lembu sahaja tanpa campuran gula😊 Dr di KK tak advice utk ambil susu ibu mengandung cuz high sugar. selamat mencuba

Sy minum similac mom, ok je .. xmnis sgt.. tp mmg rase mcm susu tepung biasa tu lh.. hehe.. bli kt shopee

sy minum HiGoat campur Anmum coklat🤭

Similac mom ok utk saya

enfamama