Vitalea Shaklee

Hi mommies, nak tanya product shaklee ni okay ke sebenarnya? i ada makan iberet tapi hb macam still low, ada rse nak try vitalea from shaklee. What is yr opinion? patut ke tak eh?

2 Balas

I mmg mkn vitalea dr awal pregnnt sampai skrg 33 w tp hb still low juga..ini I nk cuba iberet tp x blh pula mkn...seharian munth2 x berenti...

5y ago

Thanks sis..insha allah..

better consult doctor sebelum ambil apa apa supplement lain selain yang dibekalkan

5y ago

thank you sis 😘