vitamin shaklee baik Tak untuk kandungan.

Salam..mommy semua.nak Tanya..skrg pregnt 8 week.start Dr awl kehamilan amalkan vit shaklee..nak Tanya ok x? Ada x pengguna shaklee kt sini..Saya amek b complex+ otermatix Dan skrg baru amek vitalea..ok x smua?

7 Balas

Saya start preg lg memang tak consume apa2 jenis supplement , tny doc pun tak sarankan sangat .. cuma mkn ubat dari klinik je dan amalkan makanan sihat

Waalaikummussalam. Maaf. Min tak pernah ambil shaklee jadi tak tau. Mungkin Ada mommies lain Dalam komuniti Yang amalkan juga😊

Biasanya lepas 3bulan br nak makan apa2 supp sis tu pn lepas tanya doc. Baru2 ni tak digalakkan lg

utk shaklee sy minum ESP shaja sbgai ganti susu yg lain. alhamdulillah okey je xde pape.

Jangan ambil ape2 shj supplement dan ubat tnpa arahan Dr..

Utk vitamin sy just ambik flavettes glow dan asid folic je

Baik . Sye amalkan vitamin shaklee