Shaklee supplement

Saya nak tanya kpd ibu2 mngandung yg lebih berpengetahuan tentang shaklee supplement, sy skrg makan maltofer dan sy ada beli vita lea iron plus shaklee..boleh ke klau nak mkan vitamin ni pada masa yg sama? Sy ada consult dgan nurse, nurse kata boleh try utk naikkan hb tapi sy lupa nak tnya tentang penggunaan mknn bila bercampur dgan supplement shaklee ni, sy kena makan 2 biji maltofer sehari..jadi adakah sy teruskan mkn 2 biji maltofer dan tambah satu tablet shalee atau 1 biji maltofer dan 1 tablet shaklee

1 Balas

Pernah bawa supplement shaklee yg fish oil tu jumpa doc. Doc kata boleh makan. Bagus untuk otak. Yang lain2 tak pernah makan 😅