Pengalaman

Hi mommies, nak tanya pengalaman bersalin. Ada ke yang sampai kena jahit ? Masa dia jahit nurse bagi any sleeping pills or ubat pelali tak ? I dah start nervous when kawan cerita dia punya pengalaman kena jahit tu sakit sangat sangat, lagi sakit dari melahirkan katanya ?

61 Balas

sy no bius. tp xrasa apa . mungkin penat sgt . time die gunting pun xrasa sbb tgh sakit nk besalin kan ..

Sakit yg contractions tu dari jahit,jahit tu bila dh tgok baby xrasa.siap bersedia sakit 5minit 5mint tu.

Sy jahit gak...tp x de rase pape pn...sbb b’salin tu dh sakit jd time jahit tu rse ngilu2 skit jer...

Doc beri bius masa kena jahit. Kontraksi lagi sakit 😅. Mungkin sis boleh tanya hosp tu siap-siap ke

pengalaman 3x3 ank xpernah lg kena bagi ubat pelali .. just tenang jer la kena jahit even sakit😁

Rasanya jahit xsakit..mgkin badan tu dah lemah kot..atau saya sedut gas jadi xrasa apa2 masa jahit.

Mamai, tapi terasa jugak jarum tu cucuk kt kulit...😅 takpe, sakit kejap je... hehehe

hi mommy! sy epi n kena jahit..sy tak rasa pape pun sbb kt sini doc bg ubat bius 😊

anak ptama biase diorg bius so xsakit pun... ank kdua n sterusnye xbius dah

5y ago

Dua2 sakit masa contraction sama kena jahit

Saya 2 kali bersalin xrasa sakit. Xsure sebb saya sedut gas ke jadi xsakit..

5y ago

Bolehla..