Cyst dan UPT

Hi mommies! Nak tanya, ovarian cyst boleh menyebabkan UPT +ve tak? Maksudnya cyst boleh bagi false +ve results. ?

5 Balas

Emm..xsure la sis..dlu sy ada ovarian cyst..klu ikutkn sy nye.kes stage 4.. doc pakar siap bgtw xde chnces tuk preggy dan kena brsedia dr segi mental n fizikal..siap pesan klu nk kwen kne cri yg btl2 leh trima..kmdian sy nikah dh mmg habis redho n.husben kata leh trima jika xde rzki tuk ada ank..... Kmdian bila chck upt n g klnik chck..mmg btl preggy.. alhamdulillah ats rzki yg x d jngka..la ni ank sy umo 10bln dh..

4y ago

Btul tu sis..kne bersangka baik pd Allah😉