+ve tapi cyst

Assalualaikum saye nak tanye saye anak 1 anak saye baru setahun lebih kenape ye saye punye upt +ve. Tapi bile scan saye di sahkan ade cyst. Tapi dr suroh datang next week untuk comfirm kan semula. Ade sesape pernah kene tak ? Ke cyst tu akan buat kita +ve ye atau saye pregnant ? #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Tak jugak sis, mcm sy haritu +ve lepastu scan nampak cyst je. Tiga minggu kemudian tiber2 scan ada kantung sekali. Mustahil cyst tu punca upt +ve. Try sis guna upt lain ya and repeat scan lagi 2w untuk tgk ada kantung/tak

7mo ago

Walaupun saye scan baru nampak cyst je

Could be false positive sebab cyst. Ada kes jugak tp try guna few upt lain.

7mo ago

Tengkiu okay baikk