baby susah tidur malam

hi mommies, nak tanya. normal ke baby usia 3bulan tidur lama pada waktu siang tapi pada waktu malam dia susah nak tidur? dia tidur malam kadang2 agak lewat lebih kurang pukul 12pm😵‍💫😵‍💫

3 Balas

Ikut budak. Anak kedua sy, pagi tidur tp kerap terjaga. Dh nk msk 3 bulan, dia dh tidur agak lama. Tak byk bunyi mcm sebelum ni. Anak pertama sy pula keluar dr perut je, mlm tidur mati. Serius sy yg kerap bgn chck bernafas ke tidak anak prmpuan sy waktu mlm. Even for susu pun x menangis. Tidur je. Yg kedua, asal ckup ms utk minum, dia akn bgn. Sy x pyh pakai jam alarm

normal ni. anak sy 1 bulan lebih hritu mcmtu la siang tido mlm berkaga. skrg anak sy 2 bulan 21 hari da ubah tido malam lama sianh tido 20 ke 30 minit je. .nanti anak sis berunah lagi nanti

Wktu siang kne byk main dgn dia. Baru wktu mlm dia sng tidur.