Waktu tidur baby

Salam mommies. Nak tanya, contoh kalau bayi kerap tidur siang. Malam susah tidur. Normal ke?

2 Balas

Dalam masa beberapa bulan yang awal tu akan jadi macam tu sebab baby baru nak adapt tapi ibu kena slow slow ubah jadual tidur tu . Slow slow ubah waktu tidur anak sampai anak jadi tidur malam berjaga siang

Normal sis... siang dye tido lena spai byi bom pon xsedar..mlm siap la..bjaga jew.. pgalaman sy ank no 2😊😊