Banyak tidur

Hi Mommies.. normal ke baby 1 bulan setengah selalu tidur siang? Lepas minum susu je tidur, memang tak sempat nak beraktiviti dgn baby.. waktu tummy time pun kadang2 dia tidur. Tp malam2 mcm susah tidur, kena dodoi2 baru tertidur. Normal ke mcm tu. Betul ke kena bg dia awake waktu siang lama2 baru malam dpt tidur lena? Apa pendapat mommies?

1 Balas

awak kena jaga awake window dia. normal baby newborn banyak tidur

1y ago

pastikan baby cukup jam tidur