Baby mula bergerak?

Hi mommies! Nak tanya, masa berapa weeks kita akan start rasa baby bergerak? Bukan tendang ye. Btw, saya dah 12w. Boleh kongsikan pengalaman mommies ☺️

1 Balas

12w terlalu awal nk rasa. Saya 20w baru pasti tu baby bergerak Sebelum tu saya tak dapat bezakan angin bergerak dlm perut atau baby bergerak .

2y ago

20w ya. Sbb smlm mcm rasa bergerak tak sure angin atau apa. Tak pernah rasa mcm tu. Mungkin terlalu awal utk saya rasa baby bergerak terima kasih kongsi sis ☺️