Minggu berapa rasa baby gerak?

Hi mommies semua, semoga mommies and babies sihat sihat. Saya nak tanya, saya pregnant anak first, minggu 18 sekarang. Selalu, minggu berapa akan mula rasa baby bergerak? First time pregnant, akan notice lambat ke? And macam mana rasa baby bergerak? Dekat apps ni kata, sepatutnya dah mula rasa baby bergerak. Tapi saya tak rasa pape pun

2 Balas

sepatutnya dah boleh mula rasa. tapi kalau anak first kdg kita tak perasan. tak lama lagi la tuu. rasa mcm berbubble gitu. nak rasa kuat masa 20w keatas nnt

2y ago

Wahhh yeke? Saya selalu rasa macam perut bergelora macam time lapar. Saya buat tktau je, sebab ingat sebab lapar 😂 terima kasih ye komen!

saya sudah rasa tapi macam bubble2 gitu🥰 suka sangat... kalau awk dok diam n fokus pada baby nanti awk akan rasa🥰