Berat Badan.

Mommies. Nak tanya masa 17/6 haritu saya buka buku pink, berat saya 86kg. 16/7 appointment kedua, berat turun kpd 84kg. Nurse cakap turun 2kg ni byk. So nanti sy kena pegi lagi 6/8 utk check berat, sy nak tnya, patutnya berat saya berapa kg ye pada tarikh 6/8 tu? Ikut kiraan sy, patutnya dlm 86.5kg atau 87kg kan? Kandungan skrg 16w1d. Sbb sy nk ikhtiar jugak makan2 biar selera sikit n berat naik mcm yg nurse sarankan.

13 Balas

saya berat sbln naik paling byk 1.2kg xpon bawah sekilo je naik... nurse kata ok xpe x byk naik...