Nak mengadu 🤧

hi mommies, just nak mengadu. tahun ni tahun pertama puasa dgn suami. tp rasa sedih sgt sbb tak dapat masak utk suami sbb alahan and tak larat nak masak. dah sebulan lebih macam ni. berdiri lama sikit pening, asyik baring je. tengok story kawan2 selalu post menu iftar dorang. rasa cemburu tengok dorang masak utk suami & family. kesian kat suami asyik kena beli makanan kat luar & masa sahur dia masak sendiri. mesti dia penatkan, balik kerja kena buat kerja rumah then esok bangun awal nak masak utk sahur? pernah dia cakap dia rindu masakan sy, sy pon rindu nak masak tp bila masuk dapur rasa loya 🥹

4 Balas

sy suami yg masakkan untuk saya apa sy mengidam smua dia masakkan sbb dia faham alahan mgandung.. heee.. masa pregnnt trasa princess. 😜😜 tak pe wak rehat je nnti pas beranak masak la puas2