MENGURUT jadi lebam2

hi mommies mlm tdi sy mendptkn rawatan urut seluruh badan . kononnya nk release tension . tapi makin sakit pula bdn sy . sy skrg 33w. perut mmg org tu tk sentuh lgsg tapi tgn dn kaki sy Ya Allah sakit sgt smpai bengkak2 dn lebam . keluar bintik2 mcmtu . normal ke eh ? sy ni jarang mengurut . sy dh tk igt last mengurut tu rasa mcm mna tpi seingat sy tklah meninggalkan kesan sakit mcmni . sptutnya rasa ringan bdn bkn mkin tmbh sakit . lgi satu org tu urut laju2 . normal ke ? tgn dia kuat dia tekan urat2 sy . nk nangis msa dia urut . bkn release tension malah makin tension . stress pula sy skrg . bengkak sana sini . normal ke mommies

2 Balas

orang tu takreti buat tu kalau dah sampai lebam2

7d ago

itu sy musykil tu . risau pulak sy sbb sakit satu bdn skrg ni . mcm bhagian tapak kaki tu semua bidan sy sblm ni ckp tk elok urut situ sbb urat peranakkan jgk kn ? tpi smlm ni dia urut kuat sgt . tkde lembut2 pun walau dkt point2 yg org kata tk elok urut untuk org hamil . puan msa kne urut tu laju2 tak dia buat ?