Betul ke x boleh urut pinggang belakang

Assalamualaikum..tumpang tnya..bulan lepas sy jatuh bilik air .. alhamdulillah sy dn kandungan sy baik2 saje...tpi tulang rusuk sy bahagian belakang sakit..sy nk urut tapi org cakap belakang badan tak boleh urut sebab kena bayi..betul ke xboleh urut..

2 Balas

Banyakkan minum susu. Macam sy dah 7 bulan baru urut badan, tapi tak usik area perut. Kena cari tukang urut yg betul2 pandai urut ibu mengandung.

Tak boleh urut sis haah takut kne bayi, saya pon mcm tu tapi hanya mampu tahan je