First Pregnancy

Hi. 2minggu lepas di bahagian kanan bulu kemaluan(ari2) saya ada benjol dan bengkak. Pergi dr sakit tak pasti itu apa. Pergi dr klinik kerajaan pun sama mungkin jangkitan kuman atau kelenjar tak berbahaya. Kemudian sy peegi mengurut. Ketulan tu tka bergerak and dah hilang. Bibik urut tu pun pelik apa benda tu. Skrg ni sy bru tahu sy positif. Kdg2 rase sakit mcm mencucuk2 lepastu hilang. Pernah tak tekan pundi kencing kite pastu rase mcm ade urat dlm bdn rasa sakit? Mcm tu la rasa dia. Tlg saya pls

1 Balas

sy pun kena macam tu sebelum tahu positive pregnant .. risau juga masa tu ..