URUT 39 MINGGU

Sy nk tanya kandungan 39 weeks sesuai x utk mengurut?sy punya sakit bdn pinggang ni lain maciam..semalam kena simpul biawak,adik brdik rmai yg xsuggest..dia ckp normal la hujung2 ni mmg akn sakit bdn sbb bby dh bsr,kalau bidan pegang perut agak2 ok x?

2 Balas

boleh je pergi urut. inshallah takde apa la kalau bidan pegang perut. kalau simpul biawak tu mungkin awak kurang kalsium, boleh banyakkan minum susu.

Saya urut sepanjang kehamilan. Nk beranak pun urut