MENGURUT jadi lebam2

hi mommies mlm tdi sy mendptkn rawatan urut seluruh badan . kononnya nk release tension . tapi makin sakit pula bdn sy . sy skrg 33w. perut mmg org tu tk sentuh lgsg tapi tgn dn kaki sy Ya Allah sakit sgt smpai bengkak2 dn lebam . keluar bintik2 mcmtu . normal ke eh ? sy ni jarang mengurut . sy dh tk igt last mengurut tu rasa mcm mna tpi seingat sy tklah meninggalkan kesan sakit mcmni . sptutnya rasa ringan bdn bkn mkin tmbh sakit . lgi satu org tu urut laju2 . normal ke ? tgn dia kuat dia tekan urat2 sy . nk nangis msa dia urut . bkn release tension malah makin tension . stress pula sy skrg . bengkak sana sini . normal ke mommies

2 Balas

Rasanya org tu tak pandai urut kot. Normally utk pregnant woman, tukang urut takkan urut kuat dan akan buat soft soft aje. Sy pergi je mengurut masa pregnant tapi mmg rasa sedap la sbb tukang urut kita kena pandai urut kita yg mengandung ni..

orang tu takreti buat tu kalau dah sampai lebam2

7d ago

itu sy musykil tu . risau pulak sy sbb sakit satu bdn skrg ni . mcm bhagian tapak kaki tu semua bidan sy sblm ni ckp tk elok urut situ sbb urat peranakkan jgk kn ? tpi smlm ni dia urut kuat sgt . tkde lembut2 pun walau dkt point2 yg org kata tk elok urut untuk org hamil . puan msa kne urut tu laju2 tak dia buat ?