Umur berapa mommies dapat anak pertama?

Hi mommies🤗 Min dulu orang kata muda lagi waktu dapat anak pertama😅😆 Mommies dulu umur berapa? Cuba kongsikan di ruangan komen jom🥰🤭

Umur berapa mommies dapat anak pertama?
1606 Balas

umur 19tahun dah dapat anak satu.. sampai orang ingat kawin dengan duda anak satu.. sebab suami tua 9tahun.. 😂😂 umur 23tahun anak dah masuk 2orang.. dan sekarang umur 26tahun.. tengah pregnant anak ke-3... alhamdulillah.. semoga anak mama membesar dengan sihat begitu juga dengan momies2 semua ye ..😍😍