Umur berapa mommies dapat anak pertama?

Hi mommies🤗 Min dulu orang kata muda lagi waktu dapat anak pertama😅😆 Mommies dulu umur berapa? Cuba kongsikan di ruangan komen jom🥰🤭

Umur berapa mommies dapat anak pertama?
1606 Balas

12 tahun kahwin. Now umur dah 40. Pregnant kali ke 2. Yg pertama gugur setahun lepas. Doakan semoga pregnancy kali ni berjalan lancar ye mommies. 🤲🏻 ☺️

ank pertama time tu umur mummy bru 17 ank kedua time tu umur kite bru 18 jrak setahun ank ketiga jarak 5 tahun time ni umur 23 and now no 4 otw 2021 umur kite 25

21 tahun dapat baby, and merasa jadi mommy mudaaaa . omg i love . terimakasih Allah atas rezeki yang kau berikan kepadaku juga suamiku 🥰😍

umur 27, kawen 24, 25 layan honeymoon, 26 pregnant.. 27 in sha Allah akn bersalinnya.. tahun dpn.. moga dipermudahkan.. ☺️

19 tahun anak first but takde rezeki. and 24 thun now preggy lagi. alhamdulillah, taklama lagi nak besalin. doakan saya 😊

umur 19 tahun baru jadi ibu skrng umur 25 preggy ank no 2 doa kn sy semoga dipermudahkn segala urusan hingga bersalin 😁

1st mengandung masa umur 25 tahun tapi xda rezeki, Alhamdulillah mengandung lagi.. lahir anak pertama masa umur 27thn..

umur 25 tahun dapat anak pertama. Sekarang 37 tahun sedang hamil anak kelima. Dijangka bersalin 30/7/2021.. 🥰🥰

17 thun pertama kali jdi mummy.. 20 thun kedua kali menjdi mummy.. 23 thun insya allah sekli lagy jdi mummy😂😂

sptutnya umur 30..tpi bby kua awal jadi umur 29 lah hihihi tpi x dak rezeki tuk jaga lagi( baby syurga).. 😊😊