Roti titan telur separuh masak

Hi mommies, memang xboleh ke makan roti titab, telur spruh masak? Terliur gila2 sampai nangis2 i 😭😭 Ye sy tahu mybe ada bakteria salmonella, tapi craving sangat😞

1 Balas

Apa kata roti titan tu puan buat sendiri guna telur masak sepenuhnya. Hias macam kat kedai. Lepas tu hidang lawa2, duduk, ambil roti tu, bismillah, tutup mata bayangkan telur separuh masak. kunyah dgn syukur, enak gitu. Haha... ujian minda craving ni . cubalah!