KERANG DAN TELUR SEPARUH MASAK

hi. Saya baru tahu yg pregnant tk boleh makan kerang & telur separuh masak. Before ni sy termakan byk jgk😭 apa effect dia ye?

2 Balas

xpe lps ni bnykkan membaca tentang ilmu kehamilan..dr segi mkn y blh n kena elakkan berkaitan sume dr a-z..pk positif benda dah jd kan..doa y baik2 je

kalau da pernah termakan, xjd apa2 xpela. lepasni jgn makan lg apa2 makanan separuh masak, takut keracunan dan risiko tinggi gugur bila keracunan