Pergerakan baby

Hi mommies. Macam mana yaa nak tahu / rasa pergerakan baby? Saya dah nak 5bulan,org kata dah mula rasa sikit2. Masa Scan baby 4bulan, seronok tengok baby gerakkan kaki. 1st time pregnant, taktahu rasa dia mcm mana? Boleh share tak dengan saya masa mommy firsttime rasa pergerakkan baby & berapa month masatu??

1 Balas

Sis main usap2 perut. Panggil dia ke mesti dia respon. Kalau dia aktif sgt boleh senak perut dia kick. Heheh.