Pergerakan baby

Bilaa yaa selalu mommy rasa pergerakan baby . Saya dah 18 weekss😍#bantusharing

3 Balas

ada org 23 minggu ke atas bru dpt rsa .. tmbh2 yg first mom xde pengalaman .. sbb dia gerak halus je ... klu mcm sya sbb second baby 18-20 minggu mcmtu dah rsa baby gerak² ..

Saya 17 weeks dah rasa . Ikut ketebalan perut org kata . Tp saya dah almost 9months masih kecik tp pergerakan baby dapat rasa awal .

sy 16-17w dh rasa gerakana bby tp xkuat sngt laa...skrg dh nk msuk 32w ya ampun lasak sngt😂😂