cara tidur

hi mommies, boleh advice or share tips the right position masa tidur. boleh ke tidur terlentang? sebab on my 26weeks pregnant ni, im more comfortable tidur terlentang dari tidur sebelah kanan & kiri. bahaya ke untuk baby dlm perut kalau tidur terlentang?

1 Balas

jgn..ank xboleh bernafas..terlentang tu salur pernafasan baby xsampai..nurse mmg ckp jgn tdo terlentang.bby boleh meninggal

5y ago

kalau xslesa kiri kanan tidur terlentang lapik kecik bantal kiri or kanan.so tdo tertindih bantal la..xde terlentang sgt