Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids

Hi Mommies, jom kita menangi baju untuk si comel! Kain baju ini sangat selesa dan bagus untuk anak kita. Senang je cara nak menang hadiah dari Baron and Co. Kids ni mommies, anda hanya perlu kira berapa jumlah baju dan jawab soalan yang disediakan. Jom, masuk pertandingan ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang-hadiah-dari-baron-co-kids/1444?lng=en

Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids
167 Balas

36 helai baju dalam gambar (a) 100% Kapas Sikat Halus Material yang berkualiti dan sesuai untuk dipakai oleh bayi. 💕💕💕

✅36 helai ✅ A Baju Baron & Co menggunakan material 100% kapas sikat halus semestinya mesra penggunaan #tapmalaysian #baronco

36 helai baju yg dperbuat drpd 💯% kapas sikat halus, sesuai utk kulit bayi yg lembut & mulus seawal usia kelahiran 🤗👍

Jawapan 1.) Material baju Baron & Co. a - 100% Kapas Sikat Halus 2.) Jumlah baju : 36 Helai Baju 🌹🌹🌹 ❤️❤️

Ada 36 helai baju Baron and Co. Kids. Jawapan untuk soalan material baju Baron & Co. adalah : A. 100% Kapas Sikat Halus.

1) 36 helaian baju 2) A 💯 kapas sikat halus baju bayi yang selesa dipakai lagi-ii waktu tidur . #tapmalaysian #baronco

Jawapan 1.) Material baju Baron & Co. a - 100% Kapas Sikat Halus 2.) Jumlah baju : 36 Helai Baju 🌹🌹🌹🌹🌹

1) Terdapat 36 helai baju ada di dalam gambar ini. 2) Material baju Baron & Co diperbuat dari 100% Kapas Sikat Halus

Material baju Baron & Co adalah A. 100% Kapas Sikat Halus Botanic origin with hamako technology 36 baju dalam gambar

👶🏻 36 HELAI BAJU 👶🏻 100% KAPAS SIKAT HALUS semoga ada rezeki untuk anak saya Muhammad Irfaz Rizqi 💕