Menang hadiah bernilai RM800 dari Sigi Skin!

Happy Friday Mommies! Jom kita masuk pertandingan SIGI SKIN ni, mana tahu mommies boleh menang hadiah bernilai RM800 kaaan... Cara nak menang senang je, mommies hanya perlu komen “Apa yang membuatkan anda bangga menjadi seorang wanita dan mengapa anda ingin menang set penjagaan muka dari Sigi Skin”. Senangkan? Mommies boleh masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menang-hadiah-bernilai-rm800-dair-sigi-skin/1420?lng=my Selamat Berjaya!

Menang hadiah bernilai RM800 dari Sigi Skin!
5 Balas

Ibu2 , saya nak tanya . Kenapa kita punya bawah sakit bila nak jalan yee ?

okies done join..hip2 hureayy 🎉❤️

semoga ada rezeki mommies~!

moga ada rezeki beby amin.

🌻