Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids

Hi Mommies, jom kita menangi baju untuk si comel! Kain baju ini sangat selesa dan bagus untuk anak kita. Senang je cara nak menang hadiah dari Baron and Co. Kids ni mommies, anda hanya perlu kira berapa jumlah baju dan jawab soalan yang disediakan. Jom, masuk pertandingan ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang-hadiah-dari-baron-co-kids/1444?lng=en

Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids
167 Balas

jawapan ialah A. kapas sikat halus. jumlah baju ialah 36 helai baju. semoga ada rezeki baby 1st ni. hehehe 😁

Jawapan 1.) Material baju Baron & Co. a - 100% Kapas Sikat Halus 2.) Jumlah baju : 36 Helai Baju 🌹🌹🌹

👕 36Helai baju A 100% kapas sikat halus Material Baju baron & co diperbuat daripada Organic,bamboo, tencel

Jawapan 1.) Material baju Baron & Co. a - 100% Kapas Sikat Halus 2.) Jumlah baju : 36 Helai Baju 🌹🌹

36 Jawapan a : 100% kapas sikat halus - untuk memastikan pengudaraan baby sewaktu memakai baju tersebut

✅terdapat 36helai baju ✅material baju Baron & Co diperbuat daripada :- a. 100% kapas Sikat Halus

36 helai baju A. 100% kapas sikat halus semoga ade rezeki untuk baby bakal lahir on july😘😘😘

Jawapan 1. a - 100% Kapas Sikat Halus 2. 36 helai baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

1 - 36 helai baju ✅ 2- Material baju Baron & CO diperbuat daripada -:(100% kapas sikat halus ✅)

🟢37 helai baju Baron & Co Material baju Baron&Co diperbuat daripada:- A. 100% kapas sikat halus