Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!

Mommies, jangan ketinggalan untuk menang Dyson Supersonic™ Hair Dryer. Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-dyson-supersonic-hair-dryer/1504

Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!
194 Balas

Hari 7 : 29 May 2022 Semoga dipermudahkan urusan dimurahkan rezeki diberikan kesihatan dan kejayaan dunia akhirat untuk semua ibu-ibu

Hari 1, 22 Mei 2022, bright morning Everyday never forget to log in to see my little pumpkin's progress and updates. 💞💞💞

Hari 8, 29 Mei 2022 SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA, BOLEHLAH BAWA FAMILY KELUAR BERSIAR-SIAR WAKTU PETANG KE TAMAN.🤗😎

Hari 1 : 24 mei 2022 baby semakin aktif menendang, mudah-mudahan baby sihat selalu sehingga hari melahirkannya. 😊

Hari 1 : 23 May 2022 , Isnin Hari 2 : 24 May 2022 , Selasa Hari 3 : 25 May 2022 , Rabu Hari 4 : 26 May 2022 , Khamis

Hari 2, 26 Mei 2022. Baby dah 42 hari, semakin manja dan pandai demand. Paling baby suka berbual dengan Ayah.

Hari 1 : 23 May 2022 Setiap masalah ada penyelesaian nya. Jangan putus asa, teruskan usaha & jangan mengalah

Hari 6 : 28 May 2022. Pregnant minggu ke 14. Still morning sickness, semoga morning sickness cepat berlalu

Hari 4, 25 Mei 2022 Yes ,Esok last 'check-in app'.. akak dan adik yang bergelar ibu selamat berjuang yea

Hari 4 : 26 May 2022 Sentiasa bersemangat & cergas walaupun morning sickness kali ni sangat teruk 💪