First time

Hi mommies, im new here.. I already 4 weeks pregnant.. Baru baru i ni pegi klinik utk scan, but kantung baby tu x nampak lagi.. I was so sad and afraid.. Bawah perut n punggung blakang selalu sakit2 biasa mcm tu.. Adakah tu tanda tanda etopik? Tq ?

22 Balas

Baik baik.. Tq mommies for the info.. Sy hargai sgt sgt atas info ni.. Tq smua mommies 😊❤

4weeks masih terlalu awal. Repeat scan around 3mgu lg. Time tu bru akan nampak.

Sabar adik. Masih awal kadang2 tak nampak. Terutama yg chubby..

normal.. 4w msih awal.. kdng 8w pon xnmpk lagi.. jnji ubt kk bg jgn tgl..

Masih awal. I didn’t see my baby’s heartbeat until 10 weeks.

Dont give up mommy.. Nanti scan lagi insyallah semua ok 😊

Awal lg tu sis. Jgn sedih² x elok utk baby.

Maseh awal. Boleh scan lg msa bby 8 mggu

4 minggu awal lg nk nmpak kantung

Mungkin masih awal..