First time

Hi mommies, im new here.. I already 4 weeks pregnant.. Baru baru i ni pegi klinik utk scan, but kantung baby tu x nampak lagi.. I was so sad and afraid.. Bawah perut n punggung blakang selalu sakit2 biasa mcm tu.. Adakah tu tanda tanda etopik? Tq ?

22 Balas

Smlh kita sis..sy prgi klinik semalam just nk tahu brpa mggu so Dr x dpt detect sbb sy pnya haid x t'ratur...so Dr scan mmg blm nmpk apa2 lagi..mmg rs down mula2 jadi sy cek balik guna clearblue so result tunjuk yg maybe sy pnya kandungan 4-5 weeks gitu..sy pn skarang rs skt bawah perut mcm rs sengugut...ada yang kata normal selagik x ada berlaku p'drhn..

Biase 4weeks blm nampak ape sis..sbab masih kecik lagi.. Kalau 8w ke atas inshaallah dh boleh dgr jantung baby .. Slgi xde pendarahan .. Insha allah ade rezeki sis... Just positif think ya..